Tarih: 13 Mart 2019

Saat: 19:00-22:00

Yer: Sosyal Kuluçka Merkezi

Atölyeyi yapacak kişi: Gözde Durmuş / İstanbul Bilgi Üniversitesi Çocuk Çalışmaları Birimi

Sosyal Kuluçka Merkezi’nde yeni atölyemiz hak temelli çocuklarla çalışma üzerine olacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Çocuk Çalışmaları Birimi’nden Gözde Durmuş’un yapacağı atölyede;

• Hedef kitlemizi tanıyor muyuz? Çocuk kim? Çocuğa ilişkin algı nedir?
  • Hak temelli çocuklarla çalışmaya neden ihtiyaç var?
  • Çocuk hakları bize nasıl bir çerçeve sunar? Çocuk katılımı nedir? Ne değildir?
  • Çocuklarla çalışmalarımızda çocuk katılımını nasıl sağlayabiliriz?

sorularına cevap arayacağız.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Atölyeye katılım 30 kişi ile sınırlıdır. Bu sebeple kayıt yaptıran kişilerin katılımına AZAMİ dikkat göstermesini rica ediyoruz.

Katılım formunu 12 Mart 2019 tarihine kadar doldurmanız beklenmektedir ancak kontenjan sayısının dolması halinde form söz konusu tarihten daha önce kapanacaktır.

Katılım ücretsizdir. Formu doldurmanız yeterli olup ayrıca bir onay e-postası gönderilmeyecektir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralİstanbul Kampüsü’nde bulunan Sosyal Kuluçka Merkezi’ne ulaşım için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sorularınız ve bilgi almak için: sosyalkulucka@bilgi.edu.tr
Telefon: 0212 311 76 32